Referensarbeten

Här nedan finner ni lite exempel på olika referensobjekt som vi har byggt (klicka på bilden för förstoring).

Garage:

Skärmavbild 2013-06-15 kl. 18.17.18

Skärmavbild 2013-06-15 kl. 18.16.17

Stödmur:

Skärmavbild 2013-06-16 kl. 13.19.15

Hus:
Skärmavbild 2013-06-15 kl. 18.18.34 

Skärmavbild 2013-06-16 kl. 15.41.00

Plattläggning på uppfart:

Skärmavbild 2013-06-16 kl. 13.17.24

Friggebod:

Skärmavbild 2013-06-16 kl. 13.16.49

Staket:

Skärmavbild 2013-06-16 kl. 13.18.06

Inomhusjobb:

Skärmavbild 2013-06-15 kl. 18.22.43       

Badrummet

Utomhus

Platta

Trappor på berg

Stenmur

17 svar på ”Referensarbeten

 1. Jag har använt Jozef Bygg för ett flertal jobb, friggebod, stenläggning, finsnickeri mm, och ger gärna de bästa rekommendationer. Jozef bygg agerar snabbt och tillförlitligt och jobben blir gjorda med hög kvalitet. Överenskommelser gäller alltid och kvitton på alla kostnader.

 2. Vi har använt Jozefs Bygg till att bygga garage, stödmurar, plattläggning, staket och diverse småjobb inomhus. Vi är super nöjda med Jozefs Bygg arbeten som utförs både med kvalitet och med snabbhet. Arbeten har utförts enligt överenskommelser och alla kostnader är specificerade med kvitton. Vi kommer definitivt vända oss till Jozef Bygg nästa gång vi ska genomföra ett bygg projekt.

  Med vänlig hälsning

  Per Åkerberg

 3. Vi har använt Jozefbygg till att putsa vårat hus och vi är verkligen jättenöjda! Arbetet utfördes mycket noggrant och slutresultatet blev, efter några bra förslag från Jozef, verkligen över förväntan. Vi rekommenderar gärna Jozefbygg!
  Med vänliga hälsningar
  Andreas Asplund med familj

 4. Jag har använt Jozefs Bygg för att renovera min lokal. Professionellt bemötande och utförande av arbete. Allt inom både tidsramar och offert. Otroligt tacksam över det personliga bemötandet och engagemanget. Stort tack

  Jozef, vi kommer definitivt att ses igen // Sonja ( Yoga By, Troxhammar butiksby)

 5. Jozef Bygg har lagt om hela entren/infarten med ny stenläggning nya gjutna stödmurar, tillhörande trappor och även en tilläggsmurning på huset.

  Jag är mycket nöjd med ett gediget utfört kvalitetsarbete med mycket god redovisning av alla kostnader, tydlig fakturering, bra rådgivning och hållna tidsplaner.

  Kommer med nöje vända mig hit igen och har redan rekommenderat till andra.

  Bengt

 6. Jozefs Bygg har gediget renoverat taket till vårt garage. Grundligt bytt takstolar, skapat en korrekt lutning, vilket vi tidigare saknat samt isolerat o lagt dubbel papp. Vi är mer än nöjda med Jozefs Bygg arbeten som utförs både med kunskap och kvalitet. Arbetet har punktligt utförts enligt överenskommelse och samtliga kostnader har vi fått specificerade med kvitton. Det går bra att kommunicera med Jozef, han svarar till skillnad mot många andra i branchen alltid när man ringer. Genomgående en imponerade punktlighet samt trevligt bemötande. Är man intresserad av att få något gjort med snabbhet i kombination med kvalitet och bra kommunikation ger vi våra varmaste rekomendationer att vända sig till Jozef Bygg!

  Dr. Per Sandgren

 7. Vi har anlitat Jozef Bygg i flera år och är supernöjda med allt från kvalité, tidsåtgång, pris, redovisning av kvitton och att Jozef alltid löser alla problem och ofta har egna förslag på förändringar/förbättringar – därtill alltid trevligt bemötande och flexibel med tider. Jozef Bygg har rivit en gammal entré och byggt helt ny med stora glaspartier,klinker,golvvärme (allt jobb såväl utvändigt som invändigt). Han har helrenoverat en stor balkong, bilat upp gammal betong, fuktisolerat, lagt ny klinker och installerat glasräcke. Därutöver har han byggt nytt trädäck och nytt staket, ordnat med stenkista för dagvatten, plattsättning av ny skiffergång till entré samt renoverat en invändig trappa. Vi kan varmt rekommendera Jozef Bygg / Patric med familj

 8. Vi kontrakterade Jozef bygg för ett nytt badrum under 2016. Resultatet blev över förväntan och vi har sen dess nyttjat Jozef för både snickeri som målningsarbeten, alltid samma positiva upplevelse. Jozef är extremt servicemedveten,  kommer när han säger att kan skall komma samt tydlig och transparant gällande kostnader.  – Helt enkelt lätt att ha att göra med!
   
  Vi kan inte annat än ge Jozef de bästa rekommendationerna.
   
  /Magnus

 9. Jag och min man anlitade Jozef Bygg för att renovera vår nya bostad, vilket innebar allt ifrån nya parkett golv och socklar i hela huset, nya innertak med spotlights, flytspackla golv, badrumsrenovering (kakel, klinkers, nya kommoder etc), köksrenovering (nya köksskåp med belysning, kakel, flytt av dörröppning etc.), montering av nya garderober i hela huset, och diverse arbeten alltifrån åtgärda ett fuktskadat golv, till byte av innerdörrar, montering av möbler, elarbeten, trappräcken och alla möjliga fin-snickeri arbeten.
  Jozef och hans team kan det mesta, är mycket noggranna och lyhörda och arbetsamma (kommer alltid i tid :-). Jozef själv är en otroligt sympatisk arbetsledare som är mån om att man ska bli nöjd som kund. Han hittar lösningar på det mesta och är tydlig med prissättningen. Vi är sammantaget mycket nöjda med vår renovering och kan varmt rekommendera Jozef Bygg för både små och stora arbeten.

  hälsar Sanna och Daniel Brighenti

 10. Vi har anlitat Jozef Bygg för renovering och omläggning av ett garagetak.
  Är mer än nöjd med arbetet som utförts med kvalitet och kunskap.
  Arbetet har punktligt utförts enligt vad som överenskommits med kostnader helt enligt offererade priser utan överraskningar.
  Ett genomgående professionellt och trevligt bemötande från företaget
  gör att vi ger de bästa rekommendationer att vända sig till Jozef Bygg
  då hjälp behövs .

  Matz o Ingela Johansson Hässelby

 11. Tack Jozef med medarbetare för ett väl utför jobb att byta och renovera vårt garagetak.
  Snabbt svar på offert förfrågan specificerat med tidsåtgång och material.
  Jobbet genomfördes med hög kvalitet och på tid.
  Fakturor och ROT allt på ett professionellt sätt.
  Jag kan varmt rekommendera Jozef .

 12. Jozef och hans medarbetare är nu klara med arbetet i min stuga på Ekerö.
  Jag är väldigt nöjd med resultatet. Jozefbygg har bland annat byggt en fantatiskt
  fin veranda inkl trappor och insynsskydd. Jag har redan fått mycket beröm från
  grannarna. Det märks att Jozef har stor erfarenhet av både yttre och inre arbete.
  Bytet av min ytterdörr är ett utmärkt bevis på detta. Hans ideer och förslag på korrigeringar av mina egna ideer, är precis vad man vill ha av en entreprenör.
  Fakturering inkl ROT med tydlig specificering – allt i sin ordning. Jag kommer anlita Jozef igen – och jag kan varmt rekommendera honom och hans team. TACK!

 13. Tack Jozef för en mycket bra och fin om- och tillbyggnad av vår brygga. Jag är oerhört nöjd med hela processen och det slutliga resultatet. Allt vi kom överens om fungerade perfekt. Jozef lämnade bra förslag om hur det hela skulle göras men var också mycket lyhörd för mina förslag och synpunkter. Allt gjordes rejält och gediget. Jozef gjorde kontinuerliga besök och följde upp att allt gjordes korrekt och att allt som behövdes fanns tillgängligt. Medarbetarna kom och gick alltid i rätt tid och var mycket effektiva. Jag kan varmt rekommendera Jozef Bygg.

 14. Vi anlitade Józef Bygg för att göra om garaget i vårt hus till ett extra rum.
  Projektet med att bygga om rummet flöt på mycket bra, byggarna kom alltid i tid, på utsatt datum och genomförde jobbet på ett mycket proffesionellt sätt.
  Vi är mycket nöjda med resultatet!

  //Gabriel och Ylva

 15. Anlitade Jozef och hans killar att renovera mitt badrum och bastu i mitt hus. Projektet flöt på bra och även om det blev lite ändringar så vad Jozef snabb och flexibel. Byggarna kom alltid på utsatt tid och höll rent under själva renoveringen. Kan verkligen rekommendera Jozef och är mycket nöjd med arbetet!

  // Jimmy

 16. Vi har anlitat Jozef under 14 års tid. Han har murat vårt stenhus på 350 kvm, putsat, kaklat målat allt invändigt. Vi har sedan genom åren anlitat honom för alla jobb, som trädgårdsanläggning, stenarbeten, altanbyggen, ommålning osv osv.
  Vi känner oss otroligt nöjda och trygga med att han alltid har kompetenta byggare, att han varje dag kontrollerar vad som gjorts. Han är närvarande vid bygget och förstår våra idéer, noggrann med detaljer och tydlig med både tidsåtgång och ekonomi . Vill verkligen rekommendera honom och hans team.

 17. Vi anlitade Józef Bygg för en totalrenovering av vårt radhus på Lidingö. Detta innebar bl.a. rivningsarbete i hela radhuset, nytt kök, renovering av badrum, nya parkettgolv i hela huset, renovering av trappans ytskikt, ny el i radhuset inklusive nya kontakter och strömbrytare, sänkning av tak och insättning av spotlights, uppbyggnad av en vägg för att skapa ytterligare ett sovrum etc. Józef och hans medarbetare var synnerligen lyhörda för våra idéer och kom under byggets gång med konstruktiva synpunkter och förslag på korrigeringar samt utförde arbetet på utsatt tid, med hög kvalitet . Józef är pålitlig, punktlig och även en mycket trevlig person. Ett genomgående professionellt och trevligt bemötande från alla i företaget gör att vi har de bästa rekommendationer att ge Józef Bygg.

  Linnea Rönnlund och Klas Holmström, Lidingö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *